- Dëshironi të provoni botën magjike të Super Uljeve?
- Provo Club5 tani
- Jeni anëtar?Kliko këtu
- Keni një llogari?Logohu
- Klient I ri?Regjistrohu
Arrin temperaturën e lartë më shpejt për të kursyer deri në 50% në energji1 dhe kohë2.
Thjeshtë një pikë vaj është mjaftueshëm për të gatuar shëndetshëm.
Veshja jo ngjitëse siguron që edhe enët më ngjitëse të mos ngjiten.
Përforcuar me grimca minerale natyrale për rezistencë dhe qëndrueshmëri më të mirë
Skuqini, kavardisni dhe gatuani - me setin Stone Legend Family me madhësi të bollshme, gjithçka është më e shpejtë dhe e thjeshtë. Do të gatuani vezë sy, omëletë të shijshme, biftek, tava te ndryshme, krepa, do të skuqni salmon ose biftek dhe do të bëni perime të skuqura me vetëm një pikë vaj, por plot shije autentike. Ky set perfshin tigan, tenxhere, kapak dhe tigan krepash.
Falë veshjes së shkëlqyer që nuk ngjit dhe konstruksionit të fortë, mund të garantojmë që ky set do të jetë në përdorim gjatë gjithë kohës.
Miliona klientë janë kënaqur tashmë nga pamja elegante dhe performanca e enëve të gatimit Stone Legend. Është ndërtuar nga 8 shtresa materialesh të zgjedhura dhe të testuara me kujdes që plotësojnë njëra-tjetrën për të sjellë mënyrën më të shëndetshme të gatimit në kuzhinën tuaj.
Shtresa në veshjen e jashtme të smaltit dhe bërthama ECO smalt në çelik kujdesen për pamjen e qëndrueshme dhe shpërndarjen optimale të nxehtësisë:
Shtresat e brëndshme PPG QuanTanium™ plotësojnë shtresat e jashtme dhe bërthamën për të dhënë qëndrueshmëri, cilësi dhe deri në 10 herë veti jo ngjitëse më të qëndrueshme.3
Falë këtij kombinimi të materialeve të provuara tradicionale dhe moderne të testuara, enët e gatimit Stone Legend Classic nxehen deri në 2 herë më shpejt dhe e ruajnë nxehtësinë më gjatë. Këto ju mundësojnë të gatuani në temperatura më të ulëta4 dhe të reduktoni konsumin e energjisë deri në 50%1. Kjo do të thotë se ju do të kurseni në faturën tuaj të energjisë elektrike ose gazit dhe duke kursyer në faturat tuaja, kjo enë gatimi do të paguaj veten.5
Stone Legend Classic kombinon më të mirën e materialeve tradicionale dhe moderne, por kjo nuk do të thotë se ka nevojë për kujdes të veçantë. Për performancën më të mirë dhe jetëgjatësi të gjatë të kësaj ene gatimi, ju rekomandojmë ta ngrohni produktin gradualisht dhe të gatuani në nxehtësi të ulët deri në mesatare. Kjo do t'ju ndihmojë gjithashtu të kurseni energji.
Tani nuk do të lodheni si më parë në larjen e enëve dhe tiganëve – falë veshjes jo ngjitëse, i gjithë ushqimi, edhe i djegur, do të rrëshqasë menjëherë. Kështu, pastrimi është shumë i lehtë, mjafton ta fshini me një leckë të butë ose ta lani butësisht me pak sapun dhe ujë, pasi të ftohet. Kjo enë gatimi është gjithashtu e sigurt në larje enësh.
1 Kur përdorni tiganin DELIMANO® Stone Legend Classic në krahasim me përdorimin e tiganit prej alumini me fund të plotë me induksion (39%) dhe fund me induksion me pika (47%) në nivelin 6 të temperaturës në pllakën me induksion.
2 I duhen 2'15'' tiganit DELIMANO® Stone Legend Classic për të arritur temperaturën 220°C në nivelin 9 në pllakën me induksion, krahasuar me tiganin prej alumini me fund induksioni me pika që kërkon 7'14'' për të arritur atë temperaturë në induksion në pllakë gatimi.
3 Në krahasim me veshjet komerciale të përdorura gjerësisht.
4 Enët e gatimit Delimano Stone Legend Classic ju lejojnë të gatuani me nivele më të ulëta fuqie në pllakën e gatimit me induksion. Tigani Delimano Stone Legend Classic ruajti temperaturën e vajit mbi 200°C në nivelin 4 në pllakën e gatimit me induksion në një test 4-minutësh, krahasuar me tiganin prej alumini me fund ferromagnetik që mbante temperaturën e vajit mbi 200°C në nivelin 6.
5 Kur krahasohet me enët e gatimit prej alumini më të përdorura me të njëjtën madhësi dhe kushte gatimi të njëjta. Kur përdoret çdo ditë në soba elektrike me çmim mesatar të energjisë elektrike në vendet e zgjedhura të BE-së.